Sreda, 10 27th

Last update08:33:10 PM

EFT izvajalci z diplomo


 

Vsi izvajalci, ki so navedeni spodaj, so končali izobraževanje v skladu s predmetnikom in pogoji mednarodne organizacije EFT International (prej AAMET International).


 Katja Drobež 

 Ljubljana 

 status: EFT izvajalka 3.stopnje, izpit opravila februarja 2021 

 mobitel: 031-388 101  

 email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 spletna stranwww.energesvetovanje.si  

 Katja o sebiOd nekdaj sem bila racionalna in z obema nogama trdno na tleh. Verjela sem v znanost, tehnologijo, znanje in um. Kmalu po tridesetem pa so se na mojem fizičnem in psihičnem zdravju začele poznati posledice nezdravega življenjskega sloga. Nisem bila v stiku s svojimi čustvi in potrebami, pretežno sedeče in umsko naporno delo, neznanje ljubiti iz srca, premalo gibanja in stika z naravo so pustili posledice. Takrat sem začutila potrebo, da spoznam, kdo sem. Začutila sem željo, da izvem, kakšen je smisel mojega življenja. Hotela sem izvedeti, kdo je to zapleteno bitje »človek«. Nekaj let sem se udeleževala skupinske psihoterapije, kjer sem prvič začutila sebe in šla skozi globok proces osebne preobrazbe. Vendar sem čutila, da odgovoru na moje vprašanje nisem nič bližje. Takrat sem naletela na astrologijo. Astrologija mi je pomagala odkriti »človeka«. Predstavlja mi pripomoček za vpogled v njegovo duševnost, v njegove energije, v njegovo nezavedno in ne nazadnje tudi v smisel njegovega življenja. Globoko spoznanje »kdo sem«, pa meni in mojim strankam še vedno ni prineslo čustvene in fizične sprostitve, ki bi jo v vsakdanjem življenju tako močno potrebovali. Če mi torej astrologija pomaga ugotoviti kdo sem in kam hočem, potem potrebujem še pripomoček, ki mi bo pomagal preseči moje lastne omejitve in tja tudi priti. Opogumljena s tem spoznanjem, sem se odpravila na pot novega iskanja in našla tapkanje. Najprej sem ga preizkusila na sebi in kmalu odkrila njegove blagodejne učinke na čustveno in fizično počutje, ter preseganje lastnih omejitev, kar me je opogumilo k temu, da to čudovito znanje delim še z drugimi ljudmi. Zdaj drugače doživljam vesolje, svet in sebe. Zdaj vem, da smo mi tisti, v katerih je moč kreacije srečnega življenja.

Sem magistra ekonomije, izvajalka EFT, diplomirana astrologinja, mama, žena, ultramaratonka in osvajalka visokih vrhov. 


 Urša Zakrajšek

 Kranj

 statusEFT izvajalka 2.stopnje, izpit opravila januarja 2017

 mobitel: 040-912-661

 email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 spletna stranhttps://tapkalnica.com/

 Urša o sebiTapkati sem začela s prijateljico - njej v pomoč in spodbudo sem šla na Pikino skupinsko tapkanje. Potem sem šla takoj na uvodno delavnico, ker sem želela razumeti, kaj smo pravzaprav na skupini počeli. In potem še velikokrat na skupinsko tapkanje, vedno pogosteje brez omenjene prijateljice, ki pa ji bom vedno hvaležna, da me je seznanila s tapkanjem. Precej let sem tapkala sama, brala knjige o tapkanju in hodila na skupinska tapkanja k Piki. Življenje s tapknjem je bilo enostavno lažje. Spreminjali so se moji odzivi, boleči spomini so izgubili ostrino, veliko bolj sem se zavedala sama sebe, svojih občutkov in svojega telesa. Ko je imel sin pri devetih letih migrenske glavobole, sem prvič tapkala z njim. Rezultati niso bili takojšni, bili pa so hitri. Učila sem se, kako pomembno je, da čimprej potapkava, kako pomembno je, da sva čimbolj določna in konkretna pri opisovanju bolečine. Olajšanje je bilo tako osupljivo, da sin kmalu ni več potreboval spodbude za tapkanje, kar sam je mimogrede opravil z bolečino in migrene so izginile.  Minevala so leta in šele v obdobju, ko sem se ločevala in v Kranju nismo imeli skupinskega tapkanja, ki sem ga tako zelo potrebovala, sem opravila prvo in drugo stopnjo izobraževanja po AAMET in izpit. Tako sem začela vodit skupinsko tapkanje v Kranju, ki se mu je prav kmalu pridružila še otroška skupina. 

Vodim predstavitve metode EFT in delavnice na različne teme. Zelo rada pa s klienti tapkam tudi individualno.  


 Meselina Ponikvar Verhovšek 

 Ljubljana, Grosuplje 

 status: EFT izvajalka 2. stopnje, izpit opravila decembra 2019 

 mobitel: 040511891 

 email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

 spletna stran: http://pritapkaj.si 

 Lina o sebi: Po končanem univerzitetnem študiju in karieri v  prevajanju sem začela raziskovati, kako se lahko izvlečem iz depresije, anksioznosti in fobij, ki so mi po drugem porodu onemogočali normalno življenje. Odkrila sem psihoterapijo, s katero sem začela odkrivati svojo resnico, in pa - tapkanje, s katerim sem spet začela čutiti svoje telo, in se izkopala iz močvirja, po katerem sem brodila večino življenja. 

Za zdaj se z veseljem lotevam najrazličnejših težav, s katerimi se soočajo ljudje, in odkrivam, na kakšen način jim lahko pomagam čim hitreje pritapkati olajšanje in čustveno svobodo. Pri tem me vedno znova navdušujeta vsestranskost in učinkovitost metode EFT. 


 Irena Sbil 

 Ljubljana 

 Status: EFT izvajalka 2. stopnje, izpit opravila marca 2018 

 E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

 Skype: irenasbil 

 Irena o sebi: Sem prof. angleškega in nemškega jezika, mag. ameriških študij, učiteljica v osnovni šoli in prevajalka. Že vse svoje življenje se rada učim in pridobivam nova znanja z različnih področij. Zdi se mi, da so spremembe v našem življenju edina stalnica. 

Januarja 2014 sem spoznala EFT oz. tapkanje in od takrat se na tem področju redno izobražujem na izobraževanjih po predmetniku AAMET (EFT International), ki jih vodi Pika Rajnar, in redno tapkam sama s sabo in z drugimi. Delam na ozaveščanju in spreminjanju negativnih vzorcev in prepričanj, ki nas omejujejo. EFT je kot čarobna palčka, ki nam je lahko v veliko pomoč.  Opažam, da nas sodoben način življenja in zahteve, ki si jih postavljamo sami in ki nam jih postavljajo drugi, pehajo v različne čustvene stike, kronično nezadovoljstvo in posledično v razne bolezni. Tem visokim pričakovanjem in pritiskom so izpostavljeni tudi otroci in mladi. Ta preprosta metoda jim lahko prinese veliko olajšanje in je hkrati neizčrpen vir sprostitve in dobrega počutja za vse generacije. Odstranjevanje blokad, pri katerem je tapkanje lahko zelo uspešno, se mi zdi sploh zelo blagodejno. 

Kaj več vam povem v odgovoru na vaš mail. 


 Daša Fras, mag. farm. 

 Ljubljana, Bašelj (Preddvor) 

 Status: EFT izvajalka 2. stopnje, izpit opravila februarja 2016 

 mobitel: 00386 51 421 982 

 email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

 spletna stran: www.solvida.si   

 Daša o sebi: Večinoma se ljudje premaknemo šele tedaj, ko postane hudo. Tudi pri meni je bilo tako. Vse neprespane noči, razen kakšnih tridesetih v osmih letih, ki sem jih po dveh porodih prespala v celoti, so me dodobra izčrpale in zdelo se mi je, da ne bom zmogla niti enega nočnega zbujanja več, kaj šele, da bi po neprespani noči prevzela še vse redne dnevne obveznosti do otrok, družine in službe. 

Bila sem povsem na koncu z energijo. 

Ni šlo več! 

Nisem zmogla! 

Življenje je ob vsem tem prinašalo svoje vzpone in padce. Zaradi slednjih se je nad menoj nabralo toliko bremen, da sem se pod njihovo težo pričela sesedati. 

Tedaj sem se spomnila EFT tehnike, ki sem jo spoznala že leta 2008, ko je imela Pika odlično predstavitveno predavanje v Naklem. Poiskala sem najbližjo EFT izvajalko, ki je na mojo veliko srečo domačinka. In sva pričeli delati na regeneraciji mojega življenja. Počasi, korak za korakom sem se prebijala iz najhujšega, prepričana, da me EFT učinkovito rešuje. Vendar, bolj ko sem delala na sebi, bolj so se pojavljali novi izzivi, kot bi mi želeli povedati: »Saj poznaš metodo, mi smo tu samo zato, da vadiš!«. 

A kljub vsemu se je napredek čutil na vsakem koraku. 

Ko sem počasi sestavljala samo sebe, so se tudi stvari okoli mene pričele normalizirati. Moji telesni odzivi in čustvene reakcije so se umirjali. Začela sem se zavedati svoje moči. Opazila sem, da me težave ne iztirijo več s takšno močjo, kot so me prej, da lažje razporejam svoj čas in ga tudi bolje uporabljam in namenjam. Postala sem bolj harmonična sama s seboj. Rezultati so me tako navdušili, in ne samo mene, tudi mojo okolico, da sem začutila močno željo z EFT metodo pomagati soljudem. Moja otroka me, kadar sta v stiski ali kar tako za zabavo, prosita: »Mamica, daj me poki-pok po čarobnih točkah«. Že samo po enem krogu tapkanja sta njuna obrazka bolj vedra in nasmeh se jima razleze čez cel obraz.

Po izobrazbi sem magistra farmacije. Več let sem delala na različnih področjih v največjih farmacevtskih firmah, od prodaje do svetovanja v medicinskem oddelku. V to izobrazbeno smer so me vodile gimnazijske sanje o zdravljenju z zelišči in lajšanju težav pomoči potrebnim. Vesela sem, da se je moja ljubezen do zdravilnih rastlin in moje farmacevtsko znanje, poznavanje kvantnih kreacij za zavest, Bachovih cvetnih esenc, Schuesslerjevih soli, aromaterapije, reikija in pranoterapije prepojilo še z ljubeznijo do EFT-ja. Izkoristila sem priložnost in se udeležila tudi 4 dnevnega tapkanja s svetovno priznano EFT mojstrico Jacqui Crooks na Bledu in delavnice »EFT - posebni pristopi«. Sicer pa, če le utegnem, redno obiskujem mentorska srečanja in Vseslovenske dneve za tapkanje. Na začetku spoznavanja metode EFT sem bila precej skeptična, vendar bolj ko sem jo uporabljala, bolj osupljive rezultate sem dosegala. In ne samo to! Ko metodo enkrat spoznaš, jo posvojiš in od tedaj ti je vedno na razpolago, tako za lasten razvoj in premagovanje izzivov življenja, kakor tudi za pomoč bližnjim. 

Veselim se srečanja z vami, da to čudovito in učinkovito metodo s skupnimi močmi podelimo naprej! 


 Majda Klančar 

 Tržič 

 status: EFT izvajalka 2. stopnje, izpit opravila oktobra 2019 

 mobitel: 068 184 232 

 email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

 spletna stran: www.vilasonca.si 

 Majda o sebi: Z metodo EFT sem se prvič srečala leta 2008, ko me je prijatelj povabil na predstavitev. Metoda se mi  je zdela zanimiva, takoj sem šla na uvodno delavnico, različne tematske delavnice in čez nekaj časa še na nadaljevalno delavnico uporabe EFT.

Naslednjih 10 let sem obiskovala različne tapkalske dogodke in raziskovala še druga področja. Iz sveta ekonomije me je poneslo v svet manualne terapije. Pri študiju na Akademiji za manualno terapijo v Ljubljani sem nadgradila svoje znanje anatomije, miofascialne tehnike in drugih manualnih oblik tretiranja tkiv. To mi je omogočilo študij Bownove terapije pri Bowen Therapy Essentials (BTE) Australia, ki sem ga zaključila v Ljubljani. Vmes sem se udeleževala delavnic in šolanj, ki so jih vodili tuji avtorji, kot na primer: A. Peal: napredne študije in trigger točke; M. Chia: Chi Nei Tsang masaža; Graham Pennington: TMS sklep in centralna os; Abraham Hicks: Zakon privlačnosti; pa tudi slovenskih izvajalcev: joga za ženske, joga diha, obrazna joga, access bars terapija in access business, treningi zavestnega ustvarjanja in druge. 

V tem času mi nekatera šolanja/delavnice niso prinesla pričakovanega rezultata.. Zaželela sem si, da bi se stvari, ki so mi jih obetali na drugih šolanjih, naučila na prijaznejši način do mene in našla skupnost, v kateri se bom stalno učila, nadgrajevala svoje znanje in se 'počutila kot doma'. In ker sem prepričana, da v življenje privabiš, kar si želiš, sem po dolgih letih pristala najprej na prvi, po dveh letih pa še na drugi stopnji EFT izobraževanja za izvajalce. Tokrat sem bila pripravljena globje pogledati v to tehniko in ugotoviti, kako lahko deluje zame in za druge. V fazi pridobivanja naziva Izvajalec metode EFT 2. stopnje po standardih in predmetniku EFT International sem imela možnost preizkusiti tapkanje na lastni koži in občutiti razliko 'prej' in 'potem'. Verjamem, da ko se zgodijo spremembe v nas, se zgodijo tudi v naši okolici. Tako preprosto in tako mogočno je to. Za to, da spremeniš drugega, moraš samo spremeniti sebe. In spremeniš najlažje, če najprej sprejmeš. 

Zelo rada izvajam individualna tapkanja, saj se mi zdi, da na ta način najbolj varno predelaš osebne omejitve, prepričanja in travme, ki so te v preteklosti ovirale na poti, da postaneš najboljša verzija sebe. Ni lepšega kot občutek olajšanja na obrazu klienta po zaključenem tapkanju.


 Ana Petelin Grubišić 

 Sežana, Kras

 statusEFT izvajalka 2.stopnje, izpit opravila decembra 2014 

 mobitel: 031 335 515

 email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 FB stran: Odpri srce

 Ana o sebiKo nas v življenju doletijo preizkušnje, imamo vedno možnost videti tudi blagoslove. Ni vedno hitro in ni vedno lahko. Se pa splača. Po hudi moževi bolezni, kar sem opisala tudi v knjigi, Kako je EFT spremenil moje življenje … in lahko tudi vaše (2.del), sem se soočala z raznoraznimi krizami. Težko je, ko veš, da moraš naprej, pa nimaš moči. Težko je, ko v teoriji veš, kaj bi se splačalo storiti, pa kar ne gre. A ko je učenec pripravljen, pride učitelj. Nekega popoldneva me je EFT našel in od takrat naprej si z njim moje življenje lajšam, sladkam in tudi pomagam drugim. Po izobrazbi sem profesorica. V Sežani in na Krasu vodim skupinska in individualna tapkanja ter delavnice na različne teme. Predvsem rada in uspešno delam pri težavah, ki sem jih tudi sama učinkovito odtapkala/rešila; tesnobe, bolečine, stres, strah, žalost ob izgubi, selitve, hlepenje po hrani, fobije, perfekcionizem…Kot učiteljica pa se posvečam tudi tapkanju z otroki, saj so ta tapkanja res nekaj posebnega. Meni kot učiteljici pa zelo dragocena informacija, kako se otrokom približati in razumeti njihove stiske (strah pred spraševanji, preizkusi, strah pred temo, letenjem, izgubo, nastopanjem…). In če ste Vi tisti, ki trenutno prestajate težko preizkušnjo v vlogi mame, očeta, partnerja…in se vam zdi, da rešitve ni, vam želim, da bi zmogli ODPRETI SRCE, odtapkati bolečino in narediti prostor za hvaležnost, zdrava in uporabna prepričanja, rešitve, veselje, nova prijateljstva, ljubezen do sebe, mirne misli in prost pretok energije Taptap. Ana 


 Cvetka Horvat

 Prekmurje

 status: EFT izvajalka 3.stopnje, izpit opravila januarja 2014

 mobitel: 041-822-850

 email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 spletna stran: www.custvena-svoboda.si

 

Cvetka o sebi:  Baje ljudje privlačimo tisto, s čimer se miselno ukvarjamo.  Pred časom sem iskala "nekaj" - karkoli - "nekaj" pač, s čimer bi lahko takratno situacijo in  moje počutje spremenila. Zdelo se mi je namreč, da ne bom vzdržala vseh naporov, ob določenih stresnih situacijah sem se (kolerik, kakršen sem) zavedala neprijetne reakcije mojega telesa ob tem in se počutila skrajno nemočno. Nobene rešitve. Čisto nobene rešitve. Sem si jo pa neizmerno želela. 

Vse do uvodne predstavitve na temo, kako odpraviti stres, kjer sem prvič slišala za metodo EFT. 

Seveda sem bila skeptična. “Ne more biti tako enostavno!”, sem si govorila. Nenehno sem jo spoznavala, brala o njej, preizkušala na sebi! Dobro se spomnim prve situacije, ko sem opazila nepojmljivo razliko v moji reakciji!  

Dogodek je bil enak kot nešteto njih prej, jaz pa sem reagirala umirjeno, preudarno, brez kakršnekoli reakcije v telesu! “Saj to nisem jaz! Zdaj bi morala besnet, biti nejevoljna, se smiliti sama sebi!” Ampak ta moja nova podoba mi je bila tako zelo všeč, da me od takrat naprej nič več ne ustavi. Zdaj sem drugačna, sem se pa morala navadit na “novo sebe”. Kar je bil zame velik užitek.  

Zdaj svoje obveznosti opravljam lažje in namesto vsega, kar mi je bilo tako zelo znano prej – stresa, strahu, občutka, da me bo razgnalo od besa, prepričanja, da moram biti jezna na cel svet, saj tega verjetno ne bom zmogla in je preveč zame - zdaj čutim le moč in srečo, ko me v istih situacijah preletavajo misli, kot so: “Kako dobro, da zmorem! Kako z lahkoto razmišljam! Kako hvaležna sem, da sem sposobna toliko vsega postorit ! Prav vesela sem!” In take misli zelo godijo mojemu telesu. To me je spodbudilo, da delam še z večjim veseljem.  

Ni se zmanjšal obseg mojega dela, niso se spremenili ljudje okrog mene, spremenila sem se jaz in moj odnos do vsega tega. In to je edini ključ do uspeha!  

Tako sem začela.  

Odločila sem se, da se bom naučila kar največ in da bom svoje znanje delila tudi z drugimi. Pridobila sem naziv izvajalca EFT 3. stopnje in zdaj z največjim veseljem tapkam - na skupinskih tapkanjih, individualnih srečanjih, razlagam o njej na delavnicah,... Metodo sem preizkusila na veliko različnih negativnih izkušnjah in vsakodnevno uživam ob njenih učinkih - pri sebi in vseh, ki si jo upajo preizkusit. 

Res je. Ljudje privlačimo tisto, s čimer se miselno ukvarjamo. In jaz bom tapkala!  

 


 Barbara Žetko

 Trst, Italija

 status: EFT izvajalka 3.stopnje, izpit opravila marca 2012

 mobitel: 0039 347 2787410

 email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 spletna stran: www.eft-trieste.it/slo

 Barbara o sebiPo izobrazbi in poklicu sem arhitektka in dolgo časa sem  premišljevala, kaj imata skupnega EFT in arhitektura. Zdelo se mi je, da sta ti dve področji tako oddaljeni, da ni nobene možnosti, da bi nekje našla kako skupno točko.

Dokler sem tapkala sebe, to ni predstavljal problem, ko pa sem začela slediti drugim osebam, se je začela moja racionalna plat bojevati proti moji čustveni. Ta je sicer verjela, da tapkanje zelo pomaga pri odpravljanju marsikatere skrbi oz. pri omiljenju negativnih čustev, a vse moje izkušnje pri poklicu oz. moja pripravljenost ne bi prav nič pripomogle k izboljšanju izvajanja metode EFT. Ta razdvojenost je predstavljala zame velik problem predvsem zato, ker sem izrazito racionalen človek in ker mora biti zame vse logično in v skladu z določenimi pravili.Tako sem začela z doslednostjo tapkati ta svoj problem in počasi mi je postajalo vse jasneje.Kar mene navdušuje, je težnja po lepšem, po boljšem, po ravnovesju in harmoniji. In to na vseh življenjskih področjih, ki so vsekakor, čeprav se ne zdi na prvi pogled, tesno povezana. Prav zato, če skušam doseči nekaj več, ki ni le materialno, temveč predvsem duševno ali čustveno, in če pri tem svojem iskanju se poslužujem arhitekture, umetnosti, tapkanja ali kateregakoli drugega načina, je vse ne samo sprejemljivo, temveč tudi pravilno. Poti so različne, a cilj je isti.Moje navdušenje nad tapkanjem raste iz dneva v dan in moja največja želja je, da bi vsi poznali EFT in ga redno uporabljali. Morda je to utopija, a sem prepričana, da bi se z EFT-jem naše življenje lahko izrazito izboljšalo. Resnično upam, da se bo tapkanje razširilo in sama si prizadevam, da bi se ljudje bolje počutili. Enkrat tedensko vodim skupinska tapkanja in po dogovoru sem na razpolago za individualna srečanja. Tapkanje z ljudmi je zame pravi užitek in sem resnično srečna, ko opazim, da EFT nekomu pomaga. Trud, ki ga vlagam v to, je le kapljica v kaosu sveta, a tudi morje je sestavljeno iz kapljic...


 Berta Rebol

 obala

 status: EFT izvajalka 2.stopnje, izpit opravila januarja 2011

 mobitel: 040-516-280 

 email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

spletna stran: www.notranjaharmonija.si 

Berta o sebi: Razmišljala sem o tem, da bi šla na hipnozo, pa mi je sodelavka rekla, če poznam EFT. Ker ji zaupam, sem šla na uvodno delavnico in si rekla, no fino, pa spet vem nekaj več. In za štiri mesece je bilo to vse. Potem pa me je neke noči zbudil strašen glavobol, iz vratu se je širil po levi strani glave in pritiskal na levo oko. Sploh nisem človek, ki bi imel glavobole. Vedela sem, da če pojem tableto, bo trajalo približno pol ure, da prime. Meni pa je bilo slabo od bolečine in nisem hotela čakati. Usedla sem se v dnevno sobo in tapkala. Po desetih minutah je bolečina popolnoma izginila. V trenutku sem zaspala in se zjutraj zbudila povsem spočita. Zelo sem hvaležna temu glavobolu, saj mi je dal dokaz, da EFT deluje. In od takrat je EFT moj. Več kot dvajset let sem že učiteljica razrednega pouka in iz prakse zelo dobro vem, da včasih dodatne vaje ne pomagajo. Sedaj učence naučim tapkati, da si tudi na ta način pomagajo do boljših rezultatov. Mali »čudeži« se dnevno dogajajo pred mojimi očmi. S tapkanjem nevtraliziramo strah pred ocenjevanjem, tremo pred nastopanjem, prepričanja, da ne znam in nikoli ne bom znal, občutek, da ta predmet ni zame, ker……. Tapkamo, kadar so učenci utrujeni, nezbrani ali pa skregani med sabo. Z veseljem predstavim tehniko EFT staršem in učiteljem. Zelo rada tapkam individualno, saj se mi zdi, da na ta način EFT naredi največ. Največji izziv so mi omejujoča prepričanja, s katerimi sami sebi zapiramo pot v lepše in bolj polno življenje. Z EFTjem jih ozavestimo, spustimo in nadomestimo s takimi, ki nas podpirajo pri doseganju naših ciljev.


maa_za_www  Maša Kandušer

  Ljubljana

  status: EFT izvajalka 3.stopnje, izpit opravila februarja 2013

  mobitel: 031-456-958

  email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

  Maša o sebi: V uspešnost metode EFT sem se prepričala, ko sem  se prvič udeležila Pikine enourne prestavitve na Mavrični soboti novembra 2007. Doma sem metodo preverjala na sebi in zelo kmalu odtapkala strah pred javnimi nastopi, potem pa še kopico drugih težav. Po enem letu preizkušanja na sebi, več delavnicah, ki jih je vodila Pika Rajnar in branju literature, ki je dostopna na internetu sem se udeležila seminarja EFT 1 stopnja pod vodstvom Mashe Brenett (v organizaciji Pike Rajnar). Od takrat sem začela redno tapkati tudi z drugimi. Naslednje leto sem se udeležila seminarja EFT 2 stopnja in opravila izpit za izvajalko 2 stopnje. Imela sem tudi več predstavitev EFT metode med katerimi sem najbolj ponosna na predavanje na Mavrični soboti v Ljubljani februarja 2010 in na predstavitev, ki sva jo imeli z Andrejo Valcl na demo odru na Altermedu v Celju, marca 2011. Ker sem prebrala veliko strokovne literature, sem z nasveti pomagala pri nastajanju prve EFT diplome v Sloveniji »Metoda EFT kot orodje za samopomoč« avtoric Andreje Klavžar in Nataše Elbl. Januarja 2011 sem začela voditi redna tedenska tapkanja v Logatcu in februarja 2011 opravila še seminar EFT 3 stopnje. Med letoma 2010 in 2011 sem se udeležila tudi dveh tedenskih delavnic na Bledu, ki jih je vodila EFT mojstrica Jaqui Crooks, trodnevnega seminarja v Londonu, ki je vključeval: Simple Energy Techniques (SET), Provocative Energy Techniques (PET) in Advanced Energy Methods (AEM) pod vodstvom priznanih EFT izvajalcev Davida Lake-a in Steva Wells-a in oktobra 2011 EFT Masterclassa v Yorku (Anglija).


  Catherine (Katja) Lapkovski Kvas

  Ljubljana

  status: EFT izvajalka 3.stopnje, izpit opravila junija 2012

  mobitel:   041-791-961

  email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

  spletna stran: www.eftcatherine.com

  Katja o sebi:  Že dolgo se zavedam dejstva, da je za polno, sproščeno in zdravo življenje potrebno spremeniti negativne podzavestne vzorce, misli in čustva v pozitivne. To pa mi ni povsem uspevalo, dokler nisem spoznala metode tapkanja, imenovano EFT, ki mi je spremenila življenje. Moja velika želja je EFT predstaviti čim večjemu številu ljudi in jim s pomočjo te metode p omagati premagati težave. Tapkanje je enostavna in zabavna metoda, nad katero se navdušuje vse več ljudi. Vredno jo je preizkusiti!

Področja, s katerimi se največ ukvarjam: odpravljanje glavobolov, odpravljanje tesnob in strahu, živeti s tinitusom. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RenataRenata Čimžar

 Kranj

 status: EFT izvajalka 3.stopnje, izpit opravila maja 2012

 mobitel: 041-665-297

 email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

 Renata o sebi: življenje nas brusi na različne načine. Ko se nehamo temu upirati in začnemo sodelovati, se nam odpre drugačen svet, kot smo ga bili vajeni dotlej. Da zmoremo prestopiti odpor do sprememb, pa strah pred njimi in mogoče tudi sram ter podobna čustva in občutke, istočasno pa še veliko balastnih prepričanj, ki smo se jih »uspešno« naučili skozi življenje, potrebujemo voljo, pogum, notranjo moč… Kupiti se jih ne da, imamo pa orodje, s katerim je zbiranje le-teh precej olajšano in to je EFT. Korak po korak se daleč pride - sicer moramo vsakega posebej narediti sami, a z EFT gre res veliko lažje. Tako kažejo moje lastne izkušnje in izkušnje vseh, ki to orodje že poznajo. Najlepše pri vsem pa je, da res nikoli ni prepozno! EFT sem spoznala, ko sem zase iskala način, kako korenito spremeniti življenje, ko sem se zavedela, da tako kot živim, NOČEM več živeti. Učitelj pride, ko je učenec pripravljen – jaz kot učenec sem takrat bila in prišel je EFT. Zelo me je privlačilo spoznanje, da se lahko spreminjam s takim tempom, kot zmorem in želim sama, in to na področju, na katerem se že čutim dovolj močno. Čar EFT zame je bil, da se ni bilo treba prepustiti v »obravnavo« terapevtu, marveč sem lahko delala in opazovala rezultate sama, terapevt pa mi je bil le v pomoč, kadar sama nisem uvidela zanke ponavljanja vzorcev. Občutek je bil zato navdihujoč, saj mi je pomagal pri vzpostavljanju samozavesti in pri zavedanju, da veliko v procesu spreminjanja zmorem tudi sama. Najraje delam z ljudmi individualno. Največkrat se srečujem z njihovimi čustvenimi težavami zaradi, oziroma v partnerskih odnosih vseh vrst, marsikatere teh težav včasih že preraščajo v bolezenska stanja njihovih fizičnih teles, velikokrat so za vse kriva določena prepričanja, ki sploh niso nujno njihova,…Da olajšam delo tudi tistim, ki imajo do svojih čustvenih odzivanj ter vzorcev in prepričanj bolj slab dostop, imam na voljo še dodatno znanje iz posebne veje astrologije. Le-to pokriva naše doživljanje sveta celo v času, ko je bila mati noseča z nami: v tem obdobju smo marsikateri odziv na dogajanje v okolju nezavedno in tudi ne namenoma "prekopirali"...Velja za vse: ko se zavemo svojega doprinosa k težavam, lahko s spuščanjem in preoblikovanjem teh prepričanj začnemo novo, lepšo, prijetnejšo pot k našim željam in ciljem. In pri tem nam EFT zelo učinkovito in trajno pomaga.  


 Vibor Bulat

 Zagreb, Hrvaška

 status: EFT izvajalec 2.stopnje, izpit opravil junija 2013

 mobitel: 099/825-2-824

 email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 Vibor o sebi:

 Kada se u životu teži i aktivno kontinuirano radi na poboljšanju odnosa, prema samome  sebi i prema drugim ljudima, time se ujedno i radi na ispunjenju svrhovitosti vlastitog života. Temelj života jest ljubav, a ona bi se trebala manifestirati kroz ispunjene i zadovoljne odnose. Sustavnim radom na sebi osoba postaje svjesnija međusobne povezanosti tijela, misli i emocija i njihova utjecaja na kvalitetu života te biva i motiviranija da aktivnije utječe na vlastiti život na najbolji mogući način. Završio sam Farmaceutsko-biokemijski fakultet, a od 1990. kontinuirano izučavam i prakticiram različite metode rada na sebi (Transcendentalna meditacija, Reiki, Excalibur, PEAT, NLP, EFT …). Zbog jednostavnosti izvedbe, blagosti i učinkovitosti te primjenjivosti na poboljšanje različitih životna polja (odnosi, komunikacija, kreativnost, smanjenje stresa…), naročito me je privukao EFT te sam se 2013. educirao za certificiranog EFT praktičara 2. stupnja po međunarodnom AAMET (eng. Association for the Advancement of Meridian Energy Techniques) standardu kako bih bio u mogućnosti podučavati i druge ljude ovoj metodi vrijednoj znanja. EFT je jedna od metoda energetske psihologije, a naziv potječe sa engleskog Emotional Freedom Techniques što u prijevodu znači Tehnika emocionalne slobode ili popularno nazvano Tapkanje jer se sastoji od procesa u kojem osoba samostalno tapka prstima po određenim akupunkturnim točkama na tijelu uz istovremeno mentalno podešavanje na specifičan problem / njegove aspekte. Za više informacija te dogovor vezano za individualni EFT rad kao i za EFT edukacijske tematske radionice za manji broj ljudi u Zagrebu možete me kontaktirati. 


 Helena Cesar

 Grosuplje

 status: EFT izvajalka 2.stopnje, izpit opravila marca 2014

 mobitel: 031-614-898 

 email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 spletna stranwww.zarek-hc.si 

 Helena o sebi: Integrirati tapkanje oziroma vnesti ga v svoj vsakdan je v tem času pomembno tako kot dihanje! Priznanje lastnih čustev, občutkov je sestavni del bivanja najprej s seboj in seveda z drugimi, vsak dan. Koliko se zavedamo tega trenutka in sebe v njem? Res je, da je včasih težko začeti; pri tapkanju pa res ni panike, kjerkoli začnemo, je prav! Toplo priporočam vsem, ko zjutraj vstanemo in objamemo nov dan ter odpremo srce, da se ob tem tudi potapkamo in določimo predznak dnevu. Moj pristop delovanja je celosten. Modrosti naravnega zdravljenja so povezane predvsem z ohranjanjem zdravja ter nasveti, kako vsak dan živeti z zakoni narave. Ena teh oblik so tudi osebna svetovanja (predvsem z uporabo EFT tehnike) in terapevtske masaže, ki jih izvajam. Pri delu so mi osnovne desetletne izkušnje s strankami, ljubezen do dela ter usposobljenost (NPK maser: tuina in klasična masaža, potrdila o usposobljenosti GZS iz tradicionalnih tehnik: Ayurvede, Kitajske tradicionalne medicine, Bioterapija ter medicinske usposobljenosti, Bownova terapija, EFT tehnika). Delujem v svojem centru Žarek, kjer organiziram skupinska tapkanja z naslovom EFT za vsakdanjo rabo, občasno tudi tematska tapkanja (tudi na Mavričnih sobotah in za posamezne ciljne skupine), največ uspehov pa beležim v osebnem pristopu, individualnem tapkanju. 

----------------------------------------------------------------------------------

 Jurij Senegačnik

 Ljubljana

 statusEFT izvajalec 3.stopnje, izpit opravil novembra 2019

 mobitel: 041 759 542

 email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 Jurij o sebiPo izobrazbi sem doktor znanosti. Od nekdaj me je privlačilo delo z ljudmi in pomoč drugim. Tako sem prehodil dinamično pot od raziskovalca, svetovalca ter gimnazijskega profesorja do urednika in univerzitetnega profesorja. Vse življenje sem posvetil tako lastnemu izobraževanju kot izobraževanju drugih. Napisal sem vrsto znanstvenih, strokovnih in poljudnih del, največ pozornosti pa sem namenil pisanju učbenikov za različne starostne stopnje. Zelo me namreč osrečuje, če lahko del svojega znanja na kakršenkoli način prenesem tudi na druge. Sem velik ljubitelj potovanj in gora, v mlajših letih sem bil aktiven tudi kot gorski vodnik in gorski reševalec. Ko sem se pred nekaj leti soočil s hudimi življenjskimi preizkušnjami, sem pot iz nastale situacije začel iskati na enak način, kot bi se lotil zahtevne znanstvene raziskave. Pri tem sem na spletu naletel na informacijo o metodi EFT in se prijavil na prvo možno delavnico pri naši učiteljici in mentorici Piki Rajnar. Ko pa mi je kasneje ob neki priložnosti uspelo z metodo EFT v pičli uri odpraviti zelo resno težavo, pri kateri so bile konvencionalne metode obravnave neučinkovite, sem začutil, da se mi je v življenju odprlo povsem novo poglavje, pa tudi pomembno novo poslanstvo. Z največjo vnemo sem začel obiskovati vse izobraževalne seminarje pod Pikinim vodstvom, saj nas ona prav na vsakem koraku napolni z velikim navdušenjem do tega čudovitega orodja, ki se mu po domače pravi tapkanje. Ker vedno izhajam iz dognanj sodobne znanosti, sem se začel intenzivno poglabljati tudi v strokovno literaturo s tega področja. Danes se zavedam – in skušam to zavedanje v čim večji meri prenašati tudi na druge – da lahko s tem orodjem rešujemo večino čustvenih in telesnih težav, ki pestijo ljudi okoli nas. Tako rekoč ni težave, pri kateri ne bi bilo vredno vsaj poskusiti (tudi) s tapkanjem. Največ se ukvarjam z odpravljanjem različnih telesnih bolečin, duševnih stisk, strahov, posledic stresa in travm iz preteklosti. Izredno me osrečijo trenutki, ko izvem, kako je izvajanje metode EFT z mojo pomočjo nekomu pomagalo. S klienti najraje delam individualno, lahko tudi po Skypu. Pokličete me lahko po telefonu ali mi pišete na e-naslov.  


 Marjana Fras

 Maribor

 statusEFT izvajalka 2.stopnje, izpit opravila januarja 2014

 mobitel: 041 299 270 

 emailTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 spletna stran: www.refleksna-masaza.si   www.prevajanje-izobrazevanje.com

 Marjana o sebiMoj osnovni poklic je inženir elektrotehnike. Študij sem končala v Mariboru, sem se pa v Grčiji, kjer sem živela kar 28 let, še dalje izobraževala, saj so me vedno zanimali tuji jeziki, poseben izziv pa so mi predstavljali medsebojni odnosi, ki so bili za mene že od otroštva prava uganka. Zakaj vedno reagiram na enak način in kako najti pogum, da spremenim v mojem življenju to, kar mi ni všeč? Ker sem bila precej občutljive narave in življenje v tujini z možem, ki je bil zaradi svojega dela tudi več mesecev odsoten, imela pa sva tri otroke, ni bilo prav nič lahko, sem iskala različne načine čustvene podpore in tako spoznala EFT, ki mi je pomagal, da sem premagovala vsakodnevne izzive tako v družini kot tudi na moji poklicni poti. Opravila sem vse izpite iz nemškega jezika in začela s poučevanjem na privatni šoli in s prevajanjem nemščine in grščine. Leta 2009 sem se vrnila v Slovenijo in od tedaj se ukvarjam  še z refleksoterapijo, Reiki terapijami in izvajam delavnice in individualna srečanja EFT tehnike. Refleksoterapijo vedno pogosteje kombiniram s tapkanjem, saj sem ugotovila, da lahko na tak način hitreje in bolj efektivno pomagam ljudem doseči olajšanje od bolečin in čustev, ki jih težijo. Osebno uporabljam  EFT vsak dan, takrat ko sem v stresu zaradi poslovnih obveznosti, ko sem utrujena, žalostna, jezna, imam tremo pred pomembnim razgovorom in posebno pri čiščenju lastnih omejujočih prepričanj, ki mi ne koristijo in me ovirajo pri doseganju željenih rezultatov. V posebno veselje pa mi je, ko pomagam drugim z individualnim tapkanjem in delavnicami izvedbe EFT metode, saj je tapkanje zelo učinkovito in enostavno orodje samopomoči. Pomagam otrokom in študentom, ki imajo težave v šoli in pri učenju, učiteljem, ki so preobremenjeni in v stresu, ljudem, ki imajo kronične bolečine in ne poznajo razloga njihovega nastanka, ženskam, ki si želijo narediti spremembe v njihovem življenju, pa za to nimajo poguma in moči… Pri tapkanju dobimo jasnost in moč, da naredimo spremembe, ki so potrebne, da bi zaživeli bolj polno in zadovoljno življenje. 


  Katja Logar Nadižar

  Ljubljana, Logatec, Rovte

  statusEFT izvajalka 2.stopnje, izpit opravila januarja 2017

  mobitel: 051 232 - 617

  emailTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 Katja o sebi: Zgodilo se mi je, da sem pri svojih poznih dvajsetih letih »nenadoma« padla v tako hudo čustveno stisko, da sem se oprijela vsake bilke, ki je obljubljala izhod iz mučne situacije. Prebirala sem knjige, poizkušala s pozitivnimi afirmacijami, izvajala dihalne vaje, … A razen slednjih, ki so sicer nudile takojšnjo pomiritev, ne pa tudi odstranitve problema, ni delovalo nič. Nikakor ne nasprotujem pozitivnim afirmacijam, a bolj zavzeto kot sem jih ponavljala, glasnejši je bil neki glasek: »Pa nehaj! Koga imaš za norca?? Prav smešna si! … Mogoče to deluje pri Louise Hay, pri tebi pa ne bo. To kar ponavljaš, sploh nisi ti. Ne pretvarjaj se …« in tako dalje in tako naprej. Želela sem si, da bi imela čarobni gumb, ki bi pobrisal vse, kar je bilo neželjenega. Predstavljala sem si tablo »piši-briši«. Potegneš gumb navzdol, nazaj gre samo. Tabla je čista in uporabiš lahko lepše barve. Potem pa je postalo že tako hudo, da sem privolila celo v tapkanje J Imela sem namreč velik odpor, ker je izgledalo res čudaško, pa še na glas sem morala govoriti stvari na katere nisem želela misliti. Zdelo se mi je popolnoma zgrešeno in čisto nič se ni ujemalo s knjigami, ki sem jih brala (no, pa saj sem omenila, da tisto niti ni delovalo), za povrh vsega pa mi je tapkanje predlagala mami. Spet se je izkazalo, da mama ve kaj je najboljše za njenega otroka J. Tapkali sva le nekaj krogov in … zgodil se je resnični čudež. Moje težave so izginile, jaz pa sem se počutila popolnoma svobodno. Ni me več zanimal vzrok mojih težav, pač pa sem bila očarana, ko sem ugotovila, da imam »piši-briši« gumb, ki ga lahko uporabim, ko bo spet resnično hudo. Da se je to zgodilo, je minilo nekaj novih let, potem pa me je obiskal močan strah, a v čisto novi obleki. Tokrat sem se odločila, da se ga lotim drugače. Sistematično. Odšla sem na individualno tapkanje k Piki, se udeležila vseh potrebnih izobraževanj, januarja 2017 pa pridobila naziv izvajalka II.stopnje po predmetniku AAMET. Vmes sem seveda veliko tapkala sama in s klienti. Naučila sem se prisluhniti svojim občutkom, ki se mi izredno lepo kažejo skozi telo in jih stapkati takoj. To pomeni, da so prsti vsak dan na čarobnem gumbu, da se v globinah in na na površju dogajajo veliki premiki, jaz pa se po vsakem tapkanju počutim bolj v ravnovesju in v stiku sama s sabo. Na tak način lažje prisluhnem klientu, rezultati pa so res veličastni. Ob njih čutim neskončno hvaležnost in ponižnost, da sem lahko priča čudežu, ki se mi odvija pred očmi. Po takšnem tapkanju čutim, da me je objela duša in zato z velikim zaupanjem stopam po poti naprej. Moj namen je izobraževati se še naprej in s tapkanjem »okužiti« in pomagati do ravnovesja čim več ljudem.


  Mojca L. Portir

  Ljubljana, Idrija

  statusEFT izvajalka 2.stopnje, izpit opravila junija 2017

  mobitel: 041 - 48 38 70 

  emailTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 Mojca o sebi: Pri meni pa je šlo vse precej počasi. S tapkanjem sem koketirala celo vrsto let. Bilo mi je všeč, privlačilo me je, bila sem na veliko delavnicah, globoko v sebi sem ves čas vedela, da je to to, pa vendar nikakor nisem mogla zares začeti. Zato zelo dobro vem, kako močan je lahko podzavestni odpor. Kako neverjetno se nek del nas upira  temu, da bi nekaj spremenili. Da bi se sploh uspeli spraviti k spreminjanju. Ampak stvari so se vseeno odvijale. Počasi. Pika me je zelo nevsiljivo ves čas spodbujala, mi pustila čas, da sem delala v svojem počasnem ritmu. To pišem zato, da vsi tisti, ki ne boste takoj doživeli ''bum razsvetljenja'' z EFT-jem, ne boste obupali. Jaz nisem. In zdaj sem tu – med izvajalci  s končano 2.stopnjo. To, kar mi je pri EFT-ju najbolj všeč je, da ti podari globok občutek gotovosti, ker veš, da poznaš način, s katerim si lahko sam vedno, res vedno pomagaš. In ta občutek je neverjetno dober. Zdaj vodim skupinsko tapkanje, pripravljam delavnice  in vas individualno vodim skozi tapkanje, kadar se vam zatakne in potrebujete pomoč, da lahko greste naprej. 


  Tanja Turnšek

  Nova Gorica

  statusEFT izvajalka 3.stopnje, izpit opravila julija 2021

  mobitel: 040-900 472

  emailTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

  spletna stran: https://tapkanje.si/

  Tanja o sebi: Pred petimi leti (leta 2012) me je poklicala kolegica in me povabila na brezplačno predstavitev EFT-ja ali tapkanja. Metodo je v Novi Gorici predstavila Pika Rajnar. Do takrat o Piki nisem nič slišala, prav tako ne o tapkanju oziroma EFT-ju. Kolegici na ljubo, tako se mi je takrat zdelo, sem se udeležila predstavitve. Vem, da je bilo vse, kar sem takrat rekla o tem ''čaranju'', da je zanimivo. Očitno mi je bilo dovolj zanimivo, da sem se nekaj mesecev kasneje udeležila začetne delavnice na temo »trema«, ki jo je prav tako vodila Pika. Tema je bila pisana meni na kožo. Po tej delavnici sem tapkanje prvič uporabila na svojem glavobolu, ki je po nekaj zaporedjih čudežno izginil. Potem pa nekaj časa nič. Proti koncu leta 2013 se je name zgrnilo kar nekaj neprijetnih dogodkov. Mamina bolezen, bolezen njenega partnerja in drugi družinski dogodki so vplivali na to, da sem nekega dne prišla iz službe, dala psa na povodec in šla v bližnji gozd na sprehod. Hodila sem in tapkala na občutke, ki so me takrat prevzemali. Čez dve uri sem se vrnila domov z občutkom olajšanja. To je bil moj začetek zelo redne uporabe EFT-ja. Čez nekaj mesecev sem začela obiskovati skupinska tapkanja, redno sem sama tapkala. Ko se mi je zataknilo, sem iskala pomoč EFT izvajalca. Prebirala sem literaturo o EFT-ju, se izobraževala na spletu, se udeležila nadaljevalne delavnice pri Piki, kasneje pa še tečajev 1. In 2.stopnje. Težko je napisati vse, kar sem dosegla s tapkanjem. Lahko rečem, da se danes bolje poznam. Da v mojem življenju ne prevladujejo več strah, sram ali občutki krivde. Počutim se svobodno in nekako čutim, da imam življenje v svojih rokah. Sem v stiku s sabo, s svojimi mislimi, s svojimi občutki. Ne iščem več krivcev za slabo počutje zunaj mene. Imam orodje, ki je vedno pri roki in s katerim si lahko pomagam bodisi pri slabem počutju ali dilemah oz. fizičnih težavah.Materiala za tapkanje nikoli ne zmanjka, mislim, da ga nikoli ne bo. Zdaj mi je pravzaprav zanimivo, do kakšnih uvidov pridem s tapkanjem - pri sebi ali pri drugih osebah. Moje pravilo je, »sploh ni težava v tem, da imam ali imaš težavo, bistvo je, kaj z njo narediš«. Nemalokrat si želim najti način, kako motivirati ljudi, da bi začeli tapkati ali drugače aktivno reševati svoje težave in se ne kar tako vdati v ta »tak-a pač sem« ali »tako pač je«. Ni res, da se ne da nič naredit. Vedno je možno nekaj naredit. Vodim skupinska tapkanja in sem na razpolago za individualna srečanja.


 Danijela Medaković

 Zagreb, Hrvaška

 statusEFT izvajalka 2.stopnje, izpit opravila junija 2017

 mobitel: 095 7421 162

 email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 spletna stran www.tapkanje.eu

 Danijela o sebiKada djelujemo na um i tijelo odjednom i rješavamo probleme na više nivoa sve je lakše rješivo. Kroz osobni rast i razvoj upoznala sam EFT i tu je krenuo ogroman interes za ovu tehniku koju sam na sebi primjenjivala na doslovno SVEMU. Kroz obrazovanje za Life coacha i NLP Mastera stekla sam uvid u brojne tehnike osobnog rasta ali je EFT bio ono što sam odlučila usavršavati i raditi na sustavnom educiranju. Kroz AAMET-ove edukacije krenulo je moje putovanje učenja EFT-ja. Kao važan dio energetske philogije koju rado proučavam i učim EFT se pokazao kao moj životni poziv. Sustavno i dalje radim na svom obrazovanju i razvoju EFT-ja i neizmjerno sam sretna u tome. Moja misija je da tapkanje u Hrvatskoj dobije mjesto koje zaslužuje. U Zagrebu i Hrvatskoj održavam grupna tapkanja, programe i radionice te individualno radim s klijentima osobno u Zagrebu i putem Skypa.